Christina Aguilera: Madonna kussen was niet schokkend.

Christina Aguilera onthulde hoe ze zich voelde toen ze Madonna kuste in 2003. In 2003 veroorzaakte de kus tussen Christina Aguilera, Madonna en Britney Spears een sensatie. Tijdens de MTV Music Awards kregen de drie dames een hete kusaanval op het podium – en schreven ze er entertainmentgeschiedenis mee. Ondertussen is de “Loyal Brave True” -zangeres veel minder wild – maar ze heeft helemaal geen spijt van haar uiterlijk. In een interview met Zane Lowe voor Apple Music onthulde Christina Aguilera nu dat het voor haar geen probleem was om te vrijen met de Queen of Pop.

“De schokwaarde wordt steeds extremer of wat dan ook. Maar om eerlijk te zijn, ik dacht er destijds niets over na”, legt Christina Aguilera uit in een interview met de moderator. “Het was zo van, ‘oké, er zijn twee meisjes die zoenen.'” Het was toen of nu niet schokkend, zei de zangeres. Hoewel de kus op zich helemaal geen issue is voor Christina Aguilera, was ze destijds eigenlijk een beetje geïrriteerd door een ander aspect van de voorstelling: de interesse van de media. In een interview met “Radio Andy” op het Amerikaanse radiostation SiriusXM in 2018 onthulde de zangeres dat het vreemd was hoe de media zich vooral op Madonna en Britney Spears hadden gericht. “En weet je waarom ze [mij eruit hebben gesneden]? Ze hebben geknipt om de reactie van Justin [Timberlake] vast te leggen,” vertelde Aguilera de gastheer, verwijzend naar de ex-vriend van Britney Spears in die tijd. “Ik las de volgende dag de krant en dacht gewoon: ‘Oh – oké, ik denk dat ik hier weg ben.'”

Ze vond het niet erg om zo “genegeerd” te worden Christina Aguilera verduidelijkt verder. Alles ging zo snel en ze had die avond ook haar eigen optreden van “Fighter” met Dave Navarro. “Het was een geweldige prestatie, dus ik vond de andere niet erg.”

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *