Het specialisme van Maessen Tenten

Maessen Tenten is al sinds 1998 een graag geziene partner op veel evenementen, festivals en particuliere gelegenheden. Hoewel het bedrijf steeds in beweging is en innovatie beschouwt als een groot goed blijven sommigen zaken onveranderd.

Persoonlijke aandacht, kwaliteit en passie voor het vak zijn principes die Maessen Tenten bij elk project opnieuw laat zien. Met oog voor detail, efficiëntie en aandacht voor specifieke wensen zorgt Maessen Tenten er steeds weer voor dat het eindresultaat staat als een huis. Kortom, tenten huren kunt u zonder zorgen doen bij Maessen Tenten. 

Maatwerk op locatie

Door het jaar heen bouwt Maessen Tenten waanzinnig veel tent constructies door het hele land. Van grote festivals en evenementen tot kleine intieme bruiloften in de achtertuin. Als het om een (logistiek) uitdagende locatie gaat, komt het bedrijf eerst kijken en inmeten. Op deze manier kan Maessen Tenten maatwerk leveren op locatie. 

Een unieke sfeer op elk evenement

Maessen Tenten kan met zijn diverse assortiment voldoen aan de sfeer die een evenement moet uitstralen. Als de omgeving zich ervoor leent, kan het bedrijf bijvoorbeeld een doorzichtige tent plaatsen zodat er onder de sterren gedineerd kan worden. Maar het bedrijf beschikt ook over zwarte tenten, witte tenten, olijfgroene tenten. Al deze tenten zijn verkrijgbaar in ontzettend veel afmetingen. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Vernieuwend

Maessen Tenten is altijd op zoek naar noviteiten en bespreekt de wensen van opdrachtgevers dan ook regelmatig goed door met hun toeleveranciers. Zo hebben ze ervoor kunnen zorgen dat de pagode tent, die al in véél kleuren beschikbaar was, nu ook wordt uitgevoerd in de populaire aarts kleuren van deze tijd. 

Persoonlijk contact en advies

Om de juiste tent bij een evenement te bepalen spelen de volgende factoren een rol; de capaciteit, de locatie, de periode in het jaar, de benodigde faciliteiten, de logistieke bereikbaarheid, de aankleding en het comfort. Bij Maessen Tenten streven we naar een persoonlijk contact waarin elk detail zal worden meegenomen, van een impressie tekening, bijbehorende inrichting, tot het uiteindelijk gewenste eind resultaat.

Internationale ervaring

Maessen Tenten krijgt steeds meer bekendheid, zo ook over de grens. Zo hebben ze meerdere festivals mogen overkappen van Ibiza naar Italie tot aan Zweden toe. Ook bijzondere aanvragen zoals het faciliteren van diverse locaties binnen Nederland en in Duitsland om onderdak te kunnen bieden aan de immigranten. Het mag dus duidelijk zijn dat het jonge, energieke Team van Maessen Tenten niet stil zit en dat werpt zijn vruchten af!