Een gaming PC is een grote investering. Je wilt er zeker van zijn dat je het meeste waar voor je geld krijgt. Er zijn een paar belangrijke dingen waar je op moet letten bij het kiezen van een gaming PC. Hieronder vallen zaken als rekenkracht, graphics en opslag. Laten we het doornemen zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen! Je kunt een ook een kijkje nemen bij de Toxic Game Desktops

Verwerkingskracht 

Het eerste waar je rekening mee moet houden is de processor. Dit is het brein van de computer en doet al het zware werk. Je wilt er zeker van zijn dat je een processor krijgt die de eisen van moderne spellen aankan. Bijvoorbeeld iets als een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7. Deze processoren leveren de beste prestaties en stellen je in staat om op hoge resoluties te gamen met alle instellingen maximaal. 

Graphics 

Het volgende dat je wilt overwegen is de graphics. Veel mensen denken dat zolang ze een krachtige processor hebben, ze zich geen zorgen hoeven te maken over de grafische kaart. Dit kan niet verder van de waarheid zijn. Een krachtige grafische kaart is net zo belangrijk, zo niet belangrijker, dan een krachtige processor. Dit komt omdat spellen tegenwoordig zeer veeleisend zijn als het gaat om visuals. Ze vereisen veel paardenkracht om soepel te draaien. Zorg dus voor een grafische kaart die alles aankan wat je er tegenaan gooit.

Opslag 

Tot slot wil je de opslag in overweging nemen. Spellen worden tegenwoordig steeds groter. Sommige spellen kunnen meer dan 100 GB ruimte in beslag nemen op je harde schijf. Je moet er dus voor zorgen dat je genoeg opslagruimte hebt voor al je spellen. Een goede vuistregel is om minstens 1 TB opslagruimte te nemen. Dat geeft je voldoende ruimte om je bibliotheek uit te breiden zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je ruimte opraakt. 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *