Start van het 46e WWM-seizoen: nieuwe regels in tijden van Corona. Er is hier nieuws over tv en streaming.

Fans van “Wie wil een miljonair zijn?” Doe elke avond de quizshow, nu is Günther Jauch eindelijk terug van de zomervakantie. Het nieuwe seizoen verrast met enkele veranderingen. Vanavond is het eindelijk zover: “Who Wants to Be a Millionaire” keert terug van de zomervakantie van drie maanden op de tv-schermen. Naast nieuwe vragen komen er enkele nieuwe regels in het nu 46e seizoen van de succesvolle show. Voor het eerst sinds het uitbreken van de coronapandemie mogen er weer toeschouwers de studio in – 105 in aantal. De afstandsregels gelden uiteraard ook voor de opname van “Who Wants to Be a Millionaire”, zodat alleen mensen die in hetzelfde huishouden wonen naast elkaar mogen zitten.

Er zijn ook veranderingen in de Jokers: als de kandidaten in de onlangs volledig lege studio’s een van de drie voormalige miljonairs en hun metgezel om advies mochten vragen, verdwijnen deze twee opties wanneer het publiek terugkeert – in plaats daarvan vieren ze Openbare grappenmaker zijn comeback. Bovendien brengt RTL met de start van het nieuwe seizoen ook het aantal deelnemers aan de selectieronde terug van acht naar slechts zes kandidaten. Maar maak je geen zorgen: de ondeugende humor van Günther Jauch zal zeker bij de kijkers blijven – zowel in de studio als thuis op tv. (lag)

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *