3LAB Serie Contest

PITCH JE PLAN

3LAB is op zoek naar plannen voor een nieuwe online dramaserie! Voor jonge makers is voor vijf plannen een budget van 10.000 euro beschikbaar gesteld om een pilotaflevering te ontwikkelen. Deze pilots zullen online te zien zijn op npo3lab.nl. Uiteindelijk zal één van deze vijf pilots worden doorontwikkeld tot een volledige dramaserie voor NPO3 online. Voor de realisatie hiervan is een budget van maximaal 100.000 euro beschikbaar. We zijn nadrukkelijk op zoek naar nieuwe eigentijdse fictieverhalen gericht op de belevingswereld van 16 tot 24jarigen, hierbij zijn alle genres welkom om in te dienen.

Wat moet je doen?

Werk een pitchplan uit in een PDF en stuur het voor 12 juli 2018 in, gebruikmakend van onderstaand formulier. Beschrijf in je plan in ieder geval:

  • Voorblad (Titel van je project)
  • Omschrijving project (max. 2 pagina’s)
  • Synopsis (max. 1 pagina)
  • CV/Filmografie van regisseur/producent

 

En wie wint er dan?

Zondag 29 juli ben je van harte welkom op het evenement “NPO 3LAB: Dag van de jonge maker” in VondelCS, Amsterdam. Tijdens deze dag vindt de bekendmaking plaats van de vijf geselecteerde plannen. Zorg dat je verzekerd bent van een gratis toegangsticket en meld je aan op: http://vondelcs.nl/agenda/npo-3lab/

 

Vragen?

Is het niet helemaal duidelijk. Wil je meer weten? Stuur een e-mail naar 3lab@npo.nl

Pitch je plan

Vertel zo kort en bondig mogelijk wat je idee inhoudt.

Gebruik bijvoorbeeld een Dropbox of WeTransfer link.

Persoonlijke informatie *

Alles ingevuld? Stuur je idee dan in!

De 3LAB tv-week.
22-26 augustus op NPO3!