Aanmelden

Jouw programma-format op tv of het web?

3LAB is op zoek naar jonge ambitieuze makers die hun ideeën in de praktijk willen brengen. Of het nu gaat om een idee voor een documentaire, (interactieve) film, webserie, journalistiek programma, quiz, talkshow of een ander format, maakt allemaal niet uit. Zolang het vernieuwend is en gericht op jongeren tussen de 18 en 35 jaar horen we graag van je!

Hoe? Heel simpel. Vul onderstaand formulier in en als jouw plan goed genoeg is en door ons wordt geselecteerd dan maak je kans om het te realiseren onder de vleugels van de publieke omroep.

Vragen?

Stuur dan even een mailtje naar 3lab@npo.nl

Meld je aan

Vertel zo kort en bondig mogelijk wat je idee inhoudt.

Waarom moet dit gemaakt worden? Wat maakt het urgent? Waarom wil jíj het?

Wat is het verhaal? Wat wordt het uiteindelijke eindproduct? Wat is de doelgroep? Wat wil je losmaken bij je publiek? Wat zijn je inspiratiebronnen?

Maak inzichtelijk welk werk al is verricht. Heb je al een idee over de stijl van het project? Denk aan vergelijkbare programma's, hoofdpersonen die al benaderd zijn, thema of verhaal waar al een basis voor is gelegd.

Stel jezelf voor. Wie ben jij en welke rol(len) wil je binnen de productie op je nemen? Met wie ga je samenwerken, en wat voor mensen zoek je nog om dit project te verwezenlijken? 3LAB kan je helpen om een team samen te stellen.

Persoonlijke informatie *

Wat heb je eerder gemaakt qua journalistiek of creatief werk? Graag voorbeelden bijvoegen (link naar eigen werk op YouTube, Vimeo, eigen website etc). We zien het liefst werk dat een connectie heeft met dit plan.

Alles ingevuld? Stuur je idee dan in!

De 3LAB tv-week.
22-26 augustus op NPO3!