“Storm of Love” gaat vrijdag niet door in verband met de Tour de France. Er is hier nieuws over tv en streaming.

Veel hart, veel pijn en veel intriges: dag na dag verschenen dagelijkse series zoals ‘Storm of Love’, ‘Among Us’ of ‘Good Times, Bad Times’ op tv Toeschouwers in hun ban. Dit zijn de hoogtepunten op 11 september. Het begon allemaal met “Gute Zeiten, Bad Zeiten” in 1992 – sindsdien zijn de zogenaamde dagelijkse soaps een integraal onderdeel geworden van de Duitse televisie. Nieuwe verhalen over vriendschap of vijandschap, liefde of wrok inspireren regelmatig een miljoenenpubliek voor de schermen. Dit zijn de dagelijkse tips voor vrijdag 11 september.

Er is slecht nieuws voor de fans van “Sturm der Liebe”: SdL gaat niet door omdat de Tour de France in de eerste wordt uitgezonden. De volgende aflevering wordt uitgezonden op maandag 14 september. Bruno denkt dat hij een fout heeft gemaakt met Gitte, vooral omdat ze van plan is om met Thomas mee te gaan naar Stralsund. Maar dan verzamelt Bruno al zijn moed en vraagt ​​Gitte om een ​​tweede kans. Haar ontmoeting met Kristina Vogel inspireert Pia, vooral omdat ze de voormalig topsporter op het idee bracht om een ​​fondsenwervingscampagne te starten voor de drempelloze renovatie van de sportfaciliteit.

Luke kan Eva’s verkeerde spel met Sina niet meer uitstaan. Als hij met Eva rommelt, vliegt hij het appartement uit. Ook de nietsvermoedende Sina keert zich tegen hem. Ondertussen wil Saskia haar gevoelens voor Jakob op de proef stellen. Hiervoor moet ze Bambi met een bezwaard hart afwijzen. Na afscheid te hebben genomen van Jana, probeert Leni vooruit te kijken. Haar moeder loslaten is nog steeds erg moeilijk voor haar.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *